nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Tuesday, August 16, 2011

yeay,esok cuti!!! :)

assalamualaikum. selamat pagi. hoyeh3! alhamdulillah dh 16 hari kite berpuasakan.. auwww. bape kerat hari je nak raya. aummmm,xsabar nak pakai baju raya! hihihihi. tengok excited giler kan. haish!

tapi sayang,raya pertama pon kena kerja. sob sob sob. :'(. sedeh x? sedeh x? urmmm. nak buat macam mana. nasib la bos tu bagi pegi sembahyang raya nanti. kalau x mau guling-guling farah dalam mall tu x dapat pegi sembahyang raya. :P 

pasal fesbuk semalam,yeay! sumua dah kembali normal. sangat ketakutan semalam. nak nangis pon ader. bukan apa,member dalam tu ade dengan gambar-gambar lagi dalam tu. sayang woo kalau kena hack! ye x? :)
kalau x ok lagi semalam,nak mengadu kat mark zuckerberg. huhuhuh.

dan,esok cuti! yeay! nuzul Al-Quran bersamaan dengan 17 Ramadhan. boleh la kemas rumah esok. ibu dah booking dah suruh buang sawang yang bermaharajalela kat kipas tuh! amboy sawang,selalu benau kau susahkan farahkan. x kesian ke? dah la puasa *sambil buat muke comel mintak pelempang. :)

minggu nie abah cakap nak beli barang untuk buat kuih raya. yum yum yum. kali kedua nak buat kuih raya nie. tahun lepas dah buat. tahun nie buat yang lain pulak. hihihi. excited sangat nak buat kuih raya nie. tambah-tambah bila dah siap,family makan then dorang cakap sedap. nyummy! 

p/s --> baju raya dah siap. :)

jom makan ice-cream chocolate :)

8 orang suke kek coklat:

Pupel Liyana said...

owh tak cuti T_T

♥ cik_farah ♥ said...

@Pupel Liyana

alaa yeke... tp raya akak cuti kn.. farah x cuti.. sob3

eintan nurfuzie said...

semngatnye nk uat kuih raya

♥ cik_farah ♥ said...

@eintan nurfuzie

hikhikhik..
excited lebihkn.. :)

syieda_joy said...

esok xcuti..tapi cuti raya seminggu...hukhuk... T__T yeah2.. balik kampung!! ^_^ hihihi

♥ cik_farah ♥ said...

@syieda_joy

amboy seronoknye.. hihi...
farah hari jumaat baru balik kg.. kikikiki

saya cello191 said...

wah,,,baju raya dh siap~~^^

♥ cik_farah ♥ said...

@saya cello191

hihi.. tapi x ambik lg la awak.. adews.. :(

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil