nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Wednesday, August 24, 2011

Online shop adalah best untuk shopping

assalamualaikum.
ehem-ehem,sebelum layan mata yang sayu dipukul angin sepoi-sepoi bahasa nie,farah nak join GA. hehhe
rajin benau farah join kan. xpe la. mane tau ada rezeki kan. :)

online shop adalah best untuk shopping


bestkan? farah suka tengok owner nie mengayakan macam-macam fesyen
terutama dalam blogshop KZNabihah dan fesbuk trendy Shawl.
banyak sangat fesyen sekarang yang menarik dan
cantik-cantik pulak tu. seronok tengok..lagipun banyak saiz untuk badan yang comel macam farah nie. so bagi sesape tubuh yang comel macam farah nie,sesuai la shopping kat sini. macam-macam saiz ada. sape kate orang yang bertubuh comel xboleh bergayakan. eh,ada lagi. cik bihah jugak buat tutorial tau. nak tengok? click sini dan sini
sangat menarikkan. :)

ok,nie hadiah-hadiahnya

suke giler tengok hadiah-hadiah dia. huhuh..
semua cantik-cantik. kalau dah keje kompem borong habis-habisan nie. ngee
kalau nak join click banner yang atas tu tau.

  1. jadi follower -> done!
  1. entry online shop adalah best untuk shoping -> done!
  1. link fesbuk dan blogshop then gambar -> done!
  1. bloglist dalam blog -> done!
  1. tapi x letak blogshop lain. huhuh
  1. tinggal link -> done!
p/s --> nak raya dah. :)


jom makan ice-cream chocolate :)

2 orang suke kek coklat:

EnciK AxixOu said...

untk pompuan je k?

cik bihah said...

thankz darling coz join ;)

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil