nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Tuesday, August 16, 2011

"Saya nak hadiah dari ketawariang"

assalamualaikum. selamat petang. ngeee. farah nak join GA lagi neyh. hihih.. jom kite usha.. :)

"Saya nak hadiah dari ketawariang"

click baner untuk melayang ke sana.. :)



gambar yang dipertaruhkan.. hehehe


kenapa gambar nieyh? sebab waktu nie 1st keluar berbuka dengan cik abang farah. dapat pulak jalan-jalan kat KLCC dengan cik abang then kawan baik yang dh berapa lama x jumpa join. lagi la seronok. farah pulak yang over senyumkan. maklum lah tengah happy dapat keluar berbuka sesama kan... :)

pesanan iklas untuk tuan blog 
  1. rajin-rajin la buat GA ek.. heeee *ngade jerk farah nie.. :)
  2. klau blh selitkan sikit tips untuk psangan yang tengah hangat bercinta *untuk farah je kot! ha3
  3. nanti dah kawen update kat entry BESAU-BESAU yerk.. *senang nak tengok.
ada lagi tapi takot over lak ngade-ngade suh buat tu buat ini.. hehhe
*gurau je kak.. :)

sesi tag mengetag hehehe..


ramai lagi nak tag nie. tapi takot penuh pulak entry nie. hehhe..
so untuk kesenangan bersama meh kita join reramai.. weeee :)

last date : 26 August 2011

saya,farah tuan punya blog telah mengikut semua syarat-syarat yang akak berikan.
mudah-mudahan ada rezeki.. heheh... *gedik jerk farah neyh.. =.="


p/s --> x pernah menang weyh! sedeh.. hihihihih =.="

jom makan ice-cream chocolate :)

5 orang suke kek coklat:

ILA HonEyBuNNy said...

good luck farah....

ehem3...hehe

syrupmasin said...

good luck :)

♥ cik_farah ♥ said...

@syrupmasin

maceh.. :)

♥ cik_farah ♥ said...

@ILA HonEyBuNNy

maceh ila.. ngeee

ketawariang said...

alahai comelnya gambar... :)

GA? tunggu saya kawen kot nnt... hihi
tips hangat cinta? insyallah.... dah boleh jadi topik tu....

PENGUMUMAN!

memandangkan GA telah mempunyai sponsors,syarat GA ini telah ditambah....
sila follow dan like fan page yang di state dekat atas...

pls let me know bila penambahan syarat telah dilakukan...

thanks

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil