nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Sunday, August 14, 2011

KLCC!! kami menjerit!!!

assalamualaikum... 
alhamdulillah,dh 14 hari kita berpuasakan.. heee.. xsabar lak nak tunggu raya nieyh.. 
entry kali nie lebih kepada gambar!
kire macam reunion la.. jumpa kawan-kawan lama kat KL..
so destinasi kami semalam adalah KLCC..
hoyeh.. hoyeh.. hoyeh... ngeeee... :)

seronok tau jumpa kawan lama. dari form 3 kami terpisah,sebab masing-masing tukar sekolah.. 
tengok bape lama x jumpe.. huhuh... dapat jumpa pose giler-giler la... 


disebabkan semua dalam mood raya.. so dalam klcc neyh ada pulak rumah yang dihiasi meriah gitu!
memang dah rasa nak raya dah semalam wey... cantikkan.. heeee...

kami x lepas peluang snap-snap kat citu lorh.. 


tengok muke kami.. excited giler kan.. nampak sangat macam budak-budak.. huhuh..


nie lagi 1 di bahagian nak keluar tu.. perh! memang betul mood raya sungguh.. huhuh..







sepatotnya kami berlima.. tapi 2 orang lagi ada hal.. hukhuk.. so x dapat la join kami..
tapi!.. terima kasih kat cik abang sebab tolong tangkapkan gambar kami...


gambar spontan gitu.. nak buat gaya romentik.. tapi x jadi.. masa nie dok cakap dengan cik abang..
kire romentik jugak la nie kan.. hihih...


cikfarah : awak cantikkan bangunan tu..
cik abang : ha a la yang.. cantik.. nanti sy buatkan untuk awak sebiji eh..
cik farah : betul niyh awk? tapi awak mampu ke?
cik abang : betul la.. tapi kena tunggu la sy jadi perdana menteri dulu eh..
cikfarah : grrrrrrr! =.="

*ayat reka sendiri.. hahahah


hahahah... demoknye farah kan.. :)

seronok sangat semalam.. dapat berbuka dengan cik abang dan kawan lama..
disebabkan hari dah lewat.. kami pun kena la balik.. sebab cik abang nak balik pahang pulak..
tapi! sebelum balik kami singgah kat rumah cantik tu lagi.. hihih..


kawan farah dari sekolah rendah.. rindu sangat kat dia.. :)


erkkk... maceh awak tangkap gambar hemok nie.. :)


al0o... manjanya cik abang.. hahha.. mata lak spoil kan.. =.="



suke gambar nie tau! sweet sangat-sangat..
ye farah tau farah pendek.. macam abang dengan adik je kan.. hihih..
orang macam pelek je tengok kami..
cik abang tinggi macam galah.. cik adik rendang macam pokok bongzai.. muahhaha...

terima kasih awak sebab bawak sy jumpa kawan-kawan sy..
nanti kite buka puasa together gether ye sayang.. hihihi..

maaf banyak sangat gambar.. huhuh...
biasa la orang excited dapat jumpa kawan lamakan..
dapat pulak keluar dengan cik abang.. mana x syok.. :)hihihih...
terima kasih sudi baca.. muah muah muah!

p/s --> bila la nak kurus eh... ngeee!

jom makan ice-cream chocolate :)

5 orang suke kek coklat:

saya cello191 said...

bestnya jumpa kekawan lama~~^^

♥ cik_farah ♥ said...

@saya cello191

tau xpa.. besh sangat.. huhuh

ILA HonEyBuNNy said...

rindunya KLCC...

xpa...tunggu bln 9 neh ila balik kl..hehe

bestnya dapat jumpa cik sbg syg die...hehe...

♥ cik_farah ♥ said...

@ILA HonEyBuNNy

ila balik boleh la kite kuar sesame.. huuhuh...
best yunk.. hihih... :)

Nur Farah Hani said...

waaaaaaaaaa bestnya... kat tempat tu pun best.. suasana raye da terasa.. heheh.. :D

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil