nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Thursday, August 18, 2011

alaaa.. coment la entry ai.. :P

hey! hey! hey awak! awak la,betul la awak tuh! aduh. tengok kiri kanan pulak. awak la. meh sini nak citer cikit. oppss! assalamualaikum.. selamat malam. :)

jangan marah buat title macam tu! saje gedik! heeee
malam nak farah nak buat entry pasal baby debumm nie.
nak tengok? eh boleh je la. xde hal la. 


bum bum.. comel x? mesti la comel ikot makyang dia. ngeee.
kire baby nie pangkat anak sedara la.
walaupun xde pertalian darah. xmo la citer pasal tu.
jom layan gambar baby debum nie. :)





alamak,seksi pulak damia nie. :P

comelkan weyh! balik keje,mesti farah nak ciom-ciom dia nie.
sanggup gerak kalau dia tido. *kejamkan. muahahah.. gelak jahat
actually banyak lagi gambar dia nie. banyak sangat. disebabkan laptop nie buat hal pulak.
terpaksa la upload mana yang boleh je.
nie pon nak loading punya la lama. grrrrrrrr!!







nie aksi dia baru-baru nie. tengah syok tengok baby tv dia tuh.
sampai orang lain xboleh nak tengok chanel lain.. grrrrrr! =.="

nampak phone yang dalam mulut dia tuh? 
itu adalah desert dia bila farah balik.
uwaaa! tu phone farah tau x! berebut kot dengan dia. hahaha..
phone tu dah bau mulut dia jerk. errrrk!!
xpe,mulut baby wangi. *acececceh! cover malu

xpe la sayang,makyang rela je kau gigit-gigit HP tu sampai penuh air liur kau.
janji boleh tengok damia senyum. 

Nur Alisya Damia sunshine sy.. :)

p/s --> kalau suka komen la. hahha.. *ngade je ayat!

jom makan ice-cream chocolate :)

6 orang suke kek coklat:

ILA HonEyBuNNy said...

farah!!

apa comeii sangat damia neh....hehe...macam anak cina pun ada...eheheh

betul tu...suka gak bau baby neh..wangi tak dak dosa..ehheh

Nur Farah Hani said...

memang tak dapat disangkal lagi.. baby tu sangat comel.. heee.. :D

aLyA_syGS said...

sangat sangat comel... auwww ^^

gmbar 1st,,ade chinese look

saya cello191 said...

comel..besar mata die,bulat...suka..^^

Eira Afiera said...

comel nye :) geram sangat tengok baby nih . nak cubit pipi die boleh ? :P heheh

Wawa Ashihara said...

knp la comel sgt ni....:)
mcm ank spupu la..hihi...

btw ..sy tag awk ni!!

http://ashirashida.blogspot.com/2011/08/jom-join-first-giveaway-gulagulapelangi.html

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil