nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Friday, August 26, 2011

sy kena pindah :'(

morning guys! and assalamualaikum. seperti biasa untuk menulis entry farah memerlukan waktu yang sejuk terutama waktu pagi. tapi sekarang pagi petang sejuk je dalam office nie. kalau x pakai sweater mau beku! ngeh ngeh ngeh!

entry kali nie mybe sedeh. sob sob sob *lap hingus sat. ok sebab apa sedeh eh? ermmm. sebabnya hari nie last day farah kat UTW nieyh *mybe la. lepas raya kena transfer pergi ke SIC pulak. tapi rasanya seminggu je kot kat SIC sebab ade events kat sane. alaa,orang lumba-lumba motor tu. kat F1 larh! adui.. tah ape dia nama motorGP ke ape tah. *betul ke eja nie? ngeeee. 

before nie memang xpernah pergi litar F1 tu,xde sebab pon nak pergi sane kan. disebabkan akak tu cuti,so farah kena ambik alih tugas dia. abang tu cakap kena taff sikit kat sane. maksud taff itu,kena tahan la sebab banyak keje. grrrrr! mentang-mentang la ai budak practical,ai dibuli. sob sob sob! *lap hingus lagi :(

korang tau ke ape UTW nie? adews. URUSAN TEKNOLOGI WAWASAN under MALAYSIA AIRPORTS *bangga sat! muahha.. xde la,x bangga pon. nak jumpe ai mai la datang kt F1 tu. kikikiki *ok gurau! farah x berlagak tau. saje nak bagitau. teeettttt. ngeee :P

lepas SIC pulak maybe kena transfer ke terminal KLIA pulak. jap!sane sangat menakutkan ok! serius giler menakutkan! dah la penuh dengan manusia yang bernama lelaki. oh! kenapa? urmm.. kat sini dah ok da. xde kerje pon. kalau nak buat report just copy dalam fail tu jer. sane nak buat report cmne? perasaan berbelah bagi pulak. =.="

ah! sudah la! nak membebel pulak farah nie. kesian korang kena bagi entry tah ape-ape nie. ape pon,sekarang dalam mood raya. yehaaaaaa! :)

p/s --> 4 hari je lagi. :)

jom makan ice-cream chocolate :)

3 orang suke kek coklat:

IBNU QASIM said...

k..semoge selamat semue nyer di tempat baru nnti...

saya cello191 said...

moga lancar semua keja..

^^

nelly said...

selamat ary raya !!

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil