nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Friday, August 12, 2011

Kecik Nak Bagi Kad Raya Laa..

assalamualaikum...
selamat pagi.. dah lama x buat entry pepagi buta kan... huhuh...
mesti ullozz rindu dengan entry pepagi bute yang merepek dari farah.. ahakz!
ok la.. tanpa membuang masa... farah nak join 1 segmen yang menarik dari blogger cute neyh.. heee... jom usha.

Kecik Nak Bagi Kad Raya Laa...


comel ka dudel kecik nie... ngeh ngeh ngeh!
kalau nak join click gambar tu okeyh.. :)

so nie antara syaratnya..

1) buat entry yang yang bertajuk : Kecik Nak Bagi Kad Raya Laa..
2) jangan lupa letak banner kat atas lam entry korang dan link kan ke entry ini..
3) nak follow atau tidak..tiada paksaan.=)
4) lepas siap,letak link korang kat ruangan komen..

mudah saja kan..
farah sudah... anda macam mana? hihih

buat entry --> done!
letak banner --> done!
follow --> done!
tinggalkan link --> done!
nak tag sape eh...
ok,farah tag sumer yang baca entry nie ok... hihih..

p/s --> sejukkkkkkkk... grrrrrrr


jom makan ice-cream chocolate :)

2 orang suke kek coklat:

KeChIk yg comey said...

hehe..mekaseh join..dah siap t,kecik inform k..=)

♥ cik_farah ♥ said...

@KeChIk yg comey

ok dear... :)

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil