nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Wednesday, August 24, 2011

kenapa perempuan lebih ek kalau couple?

assalamualaikum. selamat tengah hari! yes! hari nie mood untuk menaip datang walaupun kepala tengah pening. perh! rasa macam kene cucuk je kepala nie. migraine datang balik! berdenyut-denyut kepala nie. mungkin sebab x cukup tidur agaknya. tapi tangan nie nak jugak menaip. heeee. oh! tajuk kat atas ek? ok2,jom layan kejap :)

title yang menarikkan. kenapa buat title macam tu? ok,ada sebab kenapa farah buat entry nie. sebab farah pon tengah ehem-ehem jugak! 0pss! maksudnya couple ok. bagi farah perempuan memang suka @ over bila dorang couple. sebagai contoh,macam farah la. hahahaha. tapi farah bukan tahap gedikssss ok. maksudnya kat sini,memang farah ada tunjuk gambar-gambar cik abang tapi bukan secara gedik ok. xde la sampai cakap
 "ini boypren shaye okew,jangan rampas taw. diew shaye punyew! jangan ganggu hubungan kitowang" *ok menyampah tulisan macam nie ok. tengok x reti pon nak tulis macam tu. hahha. annoying tau x! grrrr!

terutama budak-budak sekolah sekarang nie. dalam album fesbuk. perh! konon cinta mati. sayang,ulozz tu muda lagi ok. belajar bagi habis dulu. at least biar la lepas SPM dulu baru nak bercintan cinton. nie baru umur setahun jagung nak bercinta. farah tau main fesbuk pon dah lepas SPM weyh! buta IT sungguh kan. muahahha. tu pon sebab akak yang suruh buat. 

kenapa girls terutama budak sekola beperangai macam tu yeh? ada yang sanggup gaduh pasal boypren dorang. padahal mamat tu tengah sengeh-sengeh konon fikir dia populer! grrrrrrrrrr!!! annoying kali ke 2!
nak bercinta boleh ok. tapi jangan la sampai buat perangai yang macam hampeh tu! tulis ayat yang mengedikkan la. eeee! dan,serius sangat ke adik-adik nie bercinta? urmm. 

bagi farah,bila usia dah meningkat so kematangan akan terserlah. mungkin sebab dorang budak-budak sekolah atau dorang memang mengada-gada gediknya! farah dah mencecah 20an so farah dah boleh beza serius atau x. sebab itu la hubungan farah hanya bersederhana. xde la sampai tulis ayat gedik tu ok. macam dia sorang je ada boypren. ai jeles? helooo!! ai pon ade ok. hahhaha.. kesimpulannya perempuan memang over kalau couple. hahahah. *just like me :)

entry nie xde niat nak lukakan hati sesape eh. kalau terasa maaf sangat-sangat ye.
bulan puasa nie x baik marah-marah. ngeee

p/s -> macam xde kaitan je dengan tajok? hahahah


jom makan ice-cream chocolate :)

8 orang suke kek coklat:

- abdul hadi abdul muti - said...

tulah. tak faham budak zaman sekarang. sampai post-post dekat wall kecoh laki tu dia punya, perempuan tu bajet laki suka kat dia padehal laki tu bf.bla3..meluat bila baca kan. haha

♥ cik_farah ♥ said...

@- abdul hadi abdul muti -

muahha.. dorang tu kecik lg.. tu yg meroyan x tentu pasal tu.. hiihih

EnciK AxixOu said...

pompuan mmg over kn..haha

♥ cik_farah ♥ said...

@EnciK AxixOu

haip! amboy dye! huuhuh...
over jugak.. ngeee

diyan said...

haha sifat pupuan mmg mcm tu :D

♥ cik_farah ♥ said...

@diyan

betul2.. tapi macam over sngt kn?
farah pon ade jugak buat macam tu.. Opss! bocor pulak rahsia.. ngeee

saya cello191 said...

budak baru nak matang..^^

♥ cik_farah ♥ said...

@saya cello191

betull.. budak nak naik kan

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil