nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Thursday, August 11, 2011

blogger baru,tengok neyh!

assalamualaikum.. hukhukhuk..sebelum mata nie nak lena kejap lagi... nak merepek meraban sat dalam nie..
entry nie khas buat blogger baru macam farah..sebab ape? meh sat nak citer.. 

untuk entry kali nie,xla panjang sangat.. just nak berpesan je::

1st --> jangan sombong! 
dah la baru nak sombong lak.. tegur-tegur la otai-otai kite ok.. :)
2nd --> rajin follow memollow...
kalau farah,sape dtg tinggal jejak sure farah jejak dia balik.. weee
3th --> rajin-rajin la komen blogger lain..
farah akan komen kalau berkesempatan.. bkn ap,kadang-kadang terlepas pandang! maap!
last tinggalkan link korang pada tuan empunya belog..
kalau dorang nak follow,dorang follow.. jangan gatal nak suh follow balik.. bukan sumer blogger suke macam tu kan.. hihih

ini adalah serba sedekit yang farah nak kongsi dengan blogger baru macam farah...

"eleh farah nie! dia pun baru ada hati nak nasihat orang pulak.."

adews,,, jangan la cakap giteww... terasa tau.. auuuuuuwww... =.='
saje je nak abiskan masa untuk tido nie.. jangan marah haa... hehehehe..

p/s --> huarrrgghhh!!! 0pss.. x sopan lak.. maap! maap! maap! :)


jom makan ice-cream chocolate :)

7 orang suke kek coklat:

ILA HonEyBuNNy said...

nice entry farah...

blogger baru kena baca neh....;-)

selamat malam dear...

fadh leyanie said...

saya pun blogger baru,,akan mngikuti nasihat di atas..ngeh3..jom sama2 majukan dunia blog :P

♥ cik_farah ♥ said...

@ILA HonEyBuNNy

huhuh... saje buat entry merepek meraban neyh.. huhu...
tengs ila.. :)

♥ cik_farah ♥ said...

@fadh leyanie

hakhakhak..
awak bukan otai ke? ngeh ngeh ngeh!
moh kite maju memaju.. huhu :P

syieda_joy said...

done folo farah^_^

same la syieda pun..tapi kkdg yg tgl link, xdapat jejak jugak..T__T

♥ cik_farah ♥ said...

@syieda_joy

tu la.. ada yang x tinggal link..
so susah la farah nak jejak balik.. heee

♥ cik_farah ♥ said...

@syieda_joy

tu la.. ada yang x tinggal link..
so susah la farah nak jejak balik.. heee

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil