nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Wednesday, August 17, 2011

blur!

 rasa berbelah bahagi pulak sekarang nie. grrrrrrr~~ 

entry kali nie xde kaitan dengan ayat di atas ok.. =.=". 

hari nie cik abang pergi cari buluh lemang. awal betul dia cari buluh nak buat lemang.nak kasi bakal mak mentua eh? hihihih. pandai-pandai je farah nie kan. xpe la,lagipun kan dia cuti. tolong ayah cari. dapat jugak faedah. dari duduk kat rumah x buat apa. tapi farah pulak boring dia x mesej. =.="

p/s --> dah ada ciri-ciri jadi calon menantu tu.. :)



jom makan ice-cream chocolate :)

5 orang suke kek coklat:

aiman fanboy k-pop said...

awalnya pergi carik lemang....nanti siap lemang,cepat2 pos kat umah aiman yew?heehee...

♥ cik_farah ♥ said...

@aiman fanboy k-pop

hihih.. nanti farah ckp kt cik abang eh.. heee

aiman fanboy k-pop said...

heehee....cakaplah..tapi,jangan pos yg basi sudaaa....

H.J said...

tak lama lagi boleh kawin la tu..haha

SoLy SoLicious said...

nak khwin dh ke??heeee..

masak lemang, jgn lupa anta sini bnyk2 ye

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil