nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Saturday, August 6, 2011

GA dari Sheeszshira Shiraz

assalamualaikum
selamat petang sumer.. heee... eh! dh petang ke nieyh? adui.
xkesah la petang ke tengah hari ke pagi ke..
janji siang kan.. huhuh..
ok la.. petang nieyh farah nak join GA dari akak comel neyh cik sheeszshira shiraz..
saje je mane tau kot-kot ada rezeki kan.. huhuh..


GA dari Sheeszshira Shiraz

nak join click banner tu ok.. :)

antara syarat-syaratnya ::

Syarat2nya cukup la mudah...

1. Anda mesti follow blog Shiraz ney...

2. Tempek gmbr yg x berapa nk cntk kat atas tu dlm entry korunk..

3.Letakkan entry "GA dari Sheeszshira Shiraz

4.Terpulang pada korunk nk tag ataupun tidak...

5. Hantar link dekat komen entry ney...Jngn gatal nk hntr kat lain plak...hihi

ok tudiaaaa syarat-syaratnya! heee...
mana la tau dibulan puasa yang mulia nieyh ada rezeki farah nak menang GA dari kakak comel neyh..
hope ada la rezeki tu kan.. ..
amin..

jom la join ramai-ramai yaw! :)

p/s --> farah nak kurus neyh.. boleh kurus x kalau x makan nasi? =.="

jom makan ice-cream chocolate :)

5 orang suke kek coklat:

Sheeszshira Shiraz.... said...

thxs dear....

♥ cik_farah ♥ said...

welkem sis.. :)

ILA HonEyBuNNy said...

good luck fa...

boleh nak kurus fa...kawan ila 6 or 8 bulan xmakan nasi tau..berat dia turun 18 kg...terkejut gila ila tgk..huawwaw..mmg 6 ke 8 bulan tah dia xmkn nasi...xegt lak..

♥ cik_farah ♥ said...

maceh ila..

yeke.. waduh... tapi x tahan la kalau xmakan nasi sampai 6 8 bulan.. adui..
huhuh... dulu memang ad x makan nasi 2minggu.. memang turun berat.. tp kejap je dietnye.. hehehe :)

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...

tu la...macam xpecaya tau dia xmkan nasi...tapi mmg betul la..ila nak wat entry..tapi maslahnya xde gambar time dia temook..hehe

dia byk senaman, makan sayur n biskut...cuba la..ehhehe

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil