nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Tuesday, August 16, 2011

dialog lepas berbuka

waktu lepas berbuka puasa.

yong : kamu x payah la kurus. x elok tau x.
ibu : haa,betul la tu. kamu tembam,bukan tembam buruk pon. elok dah tu
saya : ibu,ika bukan nak kurus kering macam lidi tu. nak kecikan sikit je.
yong : bila orang bayangkan kamu kurus,dah macam toyol jerk. x elok..
saya : eleh,jeles la tu kalau orang kurus orang nampak lagi comel.
yong : xde maknenye nak jeles. orang pn kecik..
saya : argghh! asal sumer x bagi kurus neyh.. grrrrrr! =.="

kesimpulannye,asal lak farah di kate macam toyol.. hampeh punye kakak! =.="

p/s --> macam mane nie.. urmmmm.. kurus ke x weyh!!

jom makan ice-cream chocolate :)

12 orang suke kek coklat:

ejulz said...

sian.. mcm toyol.. kih kih kih..

♥ cik_farah ♥ said...

@ejulz

hades! geram2... huhuh

faLiaa said...

hi cik farah,jgn cedey2 ye..btw,tengs singgah blog saye,saye folo awak :)

btw..ingat lagu bruno mars tu,dia dh gtau dh kat awak,u r amazing juz the way u are :)

btw,please like pic saye jap k,tgk dlm entri ni
http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/08/saya-suka-hari-rayaa.html

TQ sgt5

♥ cik_farah ♥ said...

@faLiaa

sesame.. hihi.. tengs follow sy..
ok nti sy like ye..

:)

Saif Sulong said...

kakak farah tu jeles sebenarnye. hihi

ILA HonEyBuNNy said...

xpayah kurus la farah...

dah ok tu....asalkan ramai org sayang ok la....;-)

marah kakak farah tu..ehhehe

♥ cik_farah ♥ said...

@Saif Sulong

hahaha.. tu la.. dye jeles kan.. ngeee

♥ cik_farah ♥ said...

@ILA HonEyBuNNy

xyh kurus??
alaaa.. bkn apa ila.. teringin jugak nak pakai cantik2 mcm org lain.. huhu..

memang nak marah pn. ade ke kate farah mcm toyol.. ap dar... :P

Asyila Zainuddin said...

asalkan bmi ok, takyah kurus2 pun takpe.. :)

♥ cik_farah ♥ said...

@Asyila Zainuddin

alamak yunk.. BMI x ok la farah nak kena diet.. heheh

Atiqah Wadiah said...

muka jgn kuruskan yunk..dh omey omey..bdn jerk perlu kurus skit..tp tak moh lar kurus sgt yea..6t x omey omey lg..papepon,awk dh omey omey..hehe :)

♥ cik_farah ♥ said...

@Atiqah Wadiah

yeke.. hikhikhik..
mcm bagi pandangan... suke tau.. :)

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil