nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Monday, August 15, 2011

lawak # kurang pendengaran

sepasang suami isteri mengambil keputusan untuk pergi ke kenduri dirumah besan mereka.
si suami meminta si isteri memandu kereta kerana mengalami masalah pengilhatan... si isteri menurut tanpa membantah.. maklum la di usia sebegini macam-macam masalah kesihatan yang dihidapi..
si isteri pula mengalami kurang pendengaran. dalam kata lain "pekak"..
sedang kushuk memandu,mereka ditahan polis berhampiran simpang jalan.. 
"puan dh memandu melebihi had nie" 
disebabkan si isteri mengalami masalah pendengaran... si isteri bertanya kepada suaminya.
"dia cakap ape bang??"
"dia kate kamu bawak kete laju sangat!"
"boleh saya mintak ic dan lesen puan?"
sambil memandang muka suaminya dia bertanya..
"dia cakap ape lg bang??"
"dia nk ic dengan lesen kamu!"
setelah polis tu melihat ic yang diberikan dia berkata
"kg pinang sebatang,johor.. puan tinggal disini la ya. dulu saya pernah dating kt situ dengan perempuan yang paling hodoh sekali pernah sy jmpe."
sekali lagi dia memandang suaminya.. 
"apa lg dia cakap tu bang?"
dengan pantas suaminya menjawab
"polis nie ckp,dye kenal kamu!!!!"
pulak dah~~~~~

p/s --> senda petang.. hihih

jom makan ice-cream chocolate :)

7 orang suke kek coklat:

syieda_joy said...

hukhuk..nayo la...

ILA HonEyBuNNy said...

hahahhah..

cian si suami....asyik nak kena cakap kt bini dia ja...

saboor je la abg...ehhehehh

♥ cik_farah ♥ said...

@ILA HonEyBuNNy

lawak dye cmnie.. sebab suami x tahan.. dye ckp la polis tu yg pnh dating ngn bini dye tuh.. hihihih...
yg pompuan paling hodoh tu... huhuh

IBNU QASIM said...

nasib laki die x bgtau pekare sebeno kt bini die tu...klo x abes ler polis tu..hahahah

♥ cik_farah ♥ said...

@IBNU QASIM

hahah.. tau xpa..
kalau x ngamok bininyer.. hihih

cheqwa said...

hahahaha...lawak giler.hampeh punya hsband :p

♥ cik_farah ♥ said...

@cheqwa

laki dye geram benau.. asyik tanye jerk.. hihih

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil