nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Thursday, July 7, 2011

tinggalkan link awak tau! =)

assalamualaikum uollz..
morning.. heee... 
jam menunjukkan pukul 8.05pagi.. farah memang awal pegi kerja.. pukul 6.50 mesti dah gerak. so sampai office dalam pukul 7.17 or something same like that la.. dalam masa 4 hari nie farah keje,baru harinie pintu office bukak awal sebab abg staff tu masuk awal.. dia tengok movie tuh.. farah apa lagi bukak la blog kan.. hihih.. selalu pukul 8 baru kak wan sampai and bukak pintu office.. semalam sampai tertido farah kt sofa depan tu.. dah la bangun awal pagi kan.. =)

tunggu kak eim x sampai-sampai lagi. dia masuk 8.30. tapi biasala kadang-kadang dia awal.
sekarang farah dah tido awal. selalu pukul 3 pagi belum tentu tido lagi tuh.. huhuh.. disebabkan kena bangun awal dan elak dari mengantuk so farah pun mestilah tido awal. dalam lingkungan pukul 10 sampai 11.30malam mesti dah tido punye la.. senang sikit nak bangun..

sekarang follower farah makin meningkat walau pun sorang setiap hari.
alhmdulillah. rasa seronok sebab orang boleh terima penulisan farah.. hahahaha --> ketawa bangga =D
pada yang follow farah tu,farah ucapkan terima kasih ya.. dan lagi 1 if anda follow farah pless tinggalkan la link anda pada comment ye. sebab itu memudahkan farah untuk follow korang balik. tambah-tambah lagi kalu yang x letak link pada profilekan. sebab korang dah follow so farah mesti la follow balik kan..
itu tanda terima kasih farah pada korang semua.. =) farah pun akan terjah blog korang jugak. kalau ada masa farah mesti tinggalkan komen pada entry korang.. ^.^ 

so farah harap kepada yang kachak-kachak dan yang sweet,comel dan sebagainya tinggalkan la link korang ye... farah kompem follow korang balik ok..
terima kasih sudi membaca.. yehhaaaa! =P

p/s --> rasa macam nak buat contest pulak bulan nie.. =)


jom makan ice-cream chocolate :)

2 orang suke kek coklat:

sergeant keroro said...

hehe, kena rajin blogwalk semua :)

gudluck lau nak buat contest XD

♥ cik farah ♥ said...

hihih...
insyAllah... =)

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil