nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Sunday, July 31, 2011

KAMI NAK DWET RAYA DAN KAD RAYA DARI DIYAN

assalamualaikum..
selamat pagi guys! ngeee..
pagi nie farah nak join GA dari blog diyana neyh

KAMI NAK DWET RAYA DAN KAD RAYA DARI DIYAN



hehehe... peluang macam nie xleyh lepas..
lebih lagi dapat duet raye kan..
maklum la dah beso nieyh..
mane la nak dapat duet raya da..
so mintak kat blogger la.. blogger-blogger kan baik hati.. hehehe..
so kalau korang nak join click sini atau gambar tu ok..
wish me luck and gud luck jugak untuk kamu! :)

p/s --> semoga ramadhan kali ini bukan ramdhan yang terakhir dan biarlah ramdhan kali ini ramadhan lebih baik dari ramdhan yang lepas.. amin..



jom makan ice-cream chocolate :)

4 orang suke kek coklat:

ILA HonEyBuNNy said...

good luck farah...

salam ramadhan n selamat berpuasa ye..;-)

♥ cik_farah ♥ said...

maceh ila..
salam ramdhan.. :)

diyan said...

selamat berpuasa esok :)
tq join maaaa
memang beso beso ni susah nk dapat dwet raya :P
btway kita dua poloh :P SAMA

♥ cik_farah ♥ said...

hihih..
sesame..
tau xpa.. ssh la nak dapat..
kalau dulu boleh ad sampai ratus2..
skrg nak dapat 50 pn ssh..
heeee

same eh.. ngeee.. :)

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil