nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Wednesday, July 20, 2011

Alhamdulillah... 6 bulan sudah...

saya : sy memang sweet pn. baru tau ke? hoho.. syg.. hari nie genap dh 6 bulan kite bersamakan.. sy nak bagitahu awk,sy sayang awak. terlalu sayangkan awk.. semoga Jodoh kite sentiasa bersama syg,, amin..
awak :  selamat ulang tahun kite syg.. he3.. InsyAllah semoga Jodoh berpanjangankan syg.. sy pun syg dn rindu pd awak jugak.. syg jom masuk tido.. mengantok lar..
saya : amin... sayang awak selamanya.. ok jom tido.. pagi esok jgn lupa mesej tau. gud nyte.. Assalamualaikum..


alhmdulillah... hari nie dah genap 6 bulan farah dengan dia.. mungkin korang kate "alaaa.. baru 6 bulan... tu pun nak kecoh " 
nak tau farah cakap ape?
 "ah! jeles la tuh tgk org romentik-romentik" 
muhahah.. gurau jela! walau baru 6 bulan rasa mcm dh bertahun-tahun dengan dia..
farah harap 6 bulan nie akan terus berganda kepada 6 tahun! 60 tahun! 600 tahun! *eh boleh ke?
yang penting... doakan kami sentiasa tabah dalam hubungan ini.. =)

terima kasih sudi terima saya!
terima kasih selalu memahami sy!.. *walaupun kadang-kadang awk bt sy nanges tersedu-sedu =P
terima kasih awk dh terima family sy!
terima kasih datang jauh-jauh semata-mata nak jumpa sy!
terima kasih sebab awak selalu ada untuk sy! 

♡ sayang awak tau! ♡


♡ wink wink wink ♡

p/s --> auuuwww... kalau geli jangan baca lelame tau.. hehehehehe...

jom makan ice-cream chocolate :)

2 orang suke kek coklat:

CikFarra said...

saya doakan kamu dengan dia kekal sampai 6 generasi... 6 jela. sebab sekarang baru 6 bulan kan. . . =_="

♥ cik_farah ♥ said...

hikhikhikhik...
amin...
lebih dr 6 la.. =)

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil