nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Wednesday, July 13, 2011

sy boring! boring! boring! dan boring!

selamat pagi sayang-sayang kuh.. hihihhi...
Assalamualaikum...
nie la keje farah bila awal pagi.. asal tulis entry mesti pagi.
asal pagi je mesti buat entry.. hihih..
xpe.. pagi-pagi kan waktu rezeki masuk.. =)

disebabkan boring terlampau untuk minggu kedua practical neyh..
farah hari nie nak mintak masuk site pulak.. dalam office nie memang xtau nak buat apa.. 
sepanjang 2 hari untuk minggu kedua ni farah just menghadap lappy mucuk farah nie,dengar lagu dan bace cerita hantu dan lawak dalam internet.
nampak sangat boring kan. dah la fesbuk x boleh bukak.. kena block laman sosial kt cnie doe!
lagi bertambah bosan ok! =(

so... korang-korang rajin-rajin la comment dengan farah dalam blog nie yerh.. xde la farah boring tahap cipan kt sini.. hohohoh...
jom tengok aksi menarik farah lepas masuk keje awal pagi nieyh! yeehhhaaaaaa!!!! =D


hahaha.. cantik kan pin farah neyh! =)


taraaaaaaaaa!!!! i pakai spec purple uke! hihihihi...

farah memang pakai spec.. bukan saje-saje ya.. hihihih...
comel x? lalalalala
*lagi-lagi perasan minah neyh =.="

 mau sambong baca cerita lawak neyh.. daaaaaaaaaa... =)

p/s --> 3 hari lagi.. lalalalala

jom makan ice-cream chocolate :)

2 orang suke kek coklat:

sifu im said...

brooches??aku nengok x cantik pon..haha

♥ cik_farah ♥ said...

keronsang larh..
jeles la tu kau xde! hahahah

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil