nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Monday, July 11, 2011

saya rasa saya comel semalam!

assalamualaikum..
selamat pagi guy's.. since buat entry last week terus farah senyapkan....
eleh! rindu leteeww! hahahah...
xde la.. farah bz sikit la.. yela dengan keje yang makin bertambah "kot"! balik keje dah tentu-tentu penatkan.. letih woo... rasa nak update blog nie ada.. tapi bila nak update je tau-tau jela.. ade je benda nak kena buat.. 0pss! aphal lak minah nie buat tajuk macam tu kan..
~~geli~~
ah! suke hati la! =D

semalam pergi kenduri "kezen" kawen,dekat wangsa maju. 2,3 hari lepas hujan je kan..
so semalam pon hujan. sejuk duduk dalam kereta. 
dalam sejuk-sejuk tu,maka banyak la gambar yang farah snap.. pakai fon cikai je beb! xmampu beli yang mahal.. hohoh... sebab apa terjadi gambar-gambar ini.. mcm tajok diatas sebab saya rasa saya comel semalam!<-- perasan habis kau! hahaha so tengok la aksi-aksi gedik farah -->

taraaaa!!!!



comel x sy? hihihihih..
*nampak sangat perasankan


macam gedik sangat kan...

dah sampai kat rumah kezen tu *dia buat kt dewan*
boleh tahan la.. simple jerk. tema warna PINK la.. hohohoh.. nice.. baju dia lak songket.. 
ok la kan.. nampak sweet giteew..
 hey! ingat dah sampai tu xde ambik gambar ke? hahha...
tengokkkkk nieeeeeeeeeee!

sy lagi comel dari dia.. ini adik farah. hihih..
nak tengok blog dia... jom click sini

sapa comel? farah kan! farah kan! hihihih

ok masa nie snap gambar sikit je.. yang lain dalam fon abah. lupa nak ambik semalam.. hihih...
lepas kenyang.. bergambar dengan pengantin kami pun pulang! hihih.. ade lagi gambar ok!




memang xde keje la nieyh.. hihih



suke gambar neyh.. lalala


kakak saya! oh.. ini belog dia.. click sini
 ok cadangnya kami nak jalan-jalan kat jalan tar tapi penuh lak manusia-manusia kat sana. so terbantut la nak pegi.. baru nak jalan kt key'ell... hahah
last-last kami pergi alamanda.. dekat je dengan rumah..
wink wink wink

erkkk... dalam toilet neiyh.. hahahaha

lepas cuci-cuci mata kami pun balik.. dalam pukul 6 baru sampai rumah.. masing-masing terus cari bantal.. hahahaha... nak shopink xadi pulak..
 xpe tunggu kanda farah datang dulu! baru shopink baju raya! hihihih...
dalam gambar comel-comel farah nieyh,cuba tengok yang nie..


hahahha... konon nak ikowt kilafairy! xde rupa langsung!
yang nie over bebenau uke! =P

so,sebab itu la saya rasa saya comel semalam! huhuhuhuh..
comel x? baik cakap comel cepat! hihih..
gurau je sayang.. 
lapar la.. nak bekpes dulu la.. weeeee!

p/s --> xsabar tunggu weekend neyh! hihihih.. "kanda.... dinda... burung pun turut menari.." lalalalalala



jom makan ice-cream chocolate :)

4 orang suke kek coklat:

jeBateja said...

errr..kena kata comel ke ni...kena ke...kena ke...ok..ok...hang comei....ahakz

♥ cik_fiqah ♥ said...

hahaha...
maceh2... nah ambik gule2 kapas neyh.. lalalala

HonEyBuNNy said...

ya...farah mmg comeii...

cantik la..suka tengok....nak comeii jugak..;-(

♥ cik_fiqah ♥ said...

aduh aduh aduh...
rase nak melayang dah honey ckp mcm tu.. huhuh.. xda la yunk.. awk lg comel la.. saje farah wt entry meluat macm tu.. hahha..

u lg super duper comel sayang... =)

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil