nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Friday, July 22, 2011

1st time pakai pashmina

assalamualaikum...
hye guys! selamat pagi.. heee.... hari nie hari jumaat yang mulia..
sempena hari yang mulia nie.. jom kita sedekahkan Al-Fatihah buat kedua ibubapa kita sama ada yang masih hidup ataupun yang telah kembali ke sisi-Nya..
Al-Fatihah..
Alhamdulillah...

entry untuk hari nie.. wah! hahahah... tengokla tajok tuh.. ngeh ngeh ngeh...
disebabkan harinie farah ada majlis kt office dan tengah hari nanti ada majlis kt KLIA pulak,so farah decide nak pakai pashmina same warna dengan blouse yang farah baru beli minggu lepas.. heheh...
1st time farah berani pakai warna yang colorful contoh mcm sekarang... pashmina warna green ok.. blouse pulak blue-green!
heheh... memang berani habis la harinie.. kalau x jgn harap la nak pakai mcm nie..  
gambar diambil menggunakan webcam farah!


taraaaaa! hahha...
ada lagi.. =)


lagi oke kalau x senyumkan... ngeeeeeeeeeee...



.
.
.



.
.
.


comel x? *perasan la farah nie.. lalalalala


hihih... sy suke buat muke tau! so jangan la kate sy gedik.. =(


weeeeeeeeeee.... blurp blurp blurp!
bukan senang nak pakai pashmina nie tau..
farah baru belaja semalam.. tengah malam pulak tu..
lepas tu,pagi tadi bukan terus jadi mcm nie.. cuba punya cuba xjadi weyh!
abah lak dh siap.. kelam kabut farah pagi tadi..
so lilit macam biasa... sedeh tau.. sampai office pashmina nie dh jadi xbetul.. siyes buruk beb! 
xpuas hati nie.. masuk toilet buat mcm biasa.. tp macam serabai lak.. sebab pashminakan besar...
masih xpuas hati lagi ok...

lastnya bila pintu office dh bukak,cepat-cepat masuk surau.. buat betul-betul.
akhirnya jadi la macam gambar kat atas tu..
nie percubaan pertama.. hehehe..
nampak sweet x? =P
macam nie baru semangat nak pergi lunch kat KLIA! muahhaha...
before the end!
ini last picture ok.. =)


hahahaha... kite main juling-juling pulak.. weee
nanti kat KLIA kite snap! snap! snap lagi oke!
heheheheh....

p/s --> suke dengan penampilan baru nie.. =)

jom makan ice-cream chocolate :)

9 orang suke kek coklat:

ILA HonEyBuNNy said...

farah....

siyes lawa la pakai cmne..

nak cuba jugak la..tapi ila jarang pakai pashmina...cantik3..

♥ cik_farah ♥ said...

hihih...
nie pn mcm was2 lg nak pakai...
kalau ila pakai mst lawa... =)

jeBateja said...

uikkk...ingatkan apa tdi....rupanya yang melilit kat tudung....pertama kali dgr perkataan tu....ahakz

♥ cik_farah ♥ said...

hahah... jeles leteewww... kikikikik

ejulz said...

waaaa.. bgs3.. leh jd fashion designer ni.. heHE

♥ cik_farah ♥ said...

muahaha...
ase nak gelak je awk ckp mcm tu..
xde bakat lorh.. =)

DYAH said...

hye...do foll0w me ya
http://dayahsukasenyum.blogspot.com/

Hanie_Dew said...

time ni farah nampak chubby.tapi tgk pix yang laen ok da..

♥ cik_farah ♥ said...

dear... farah memang demok lorh.. huhuh

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil