nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Friday, June 24, 2011

naikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Assalamualaikum..
hye guys... 
sehari suntuk x update blog kan.. waaahhh.. rindu kate ko!
hahahha....

ermmm.. hari-hari terasa badan makin lama makin naik..
aduh! rase macam nak lempang je muka kuat-kuat supaya boleh stop makan!
arggghhhh!!!!!!!

risau giler barat naik nie.. nanti nak kawen baju kawen xde..
uwaaa... sedehnya kalau jadi mcm tu.. T.T
sabtu nie nak jumpe incik muncet,mesti dye akan kate

"sayang,asal sy tengok badan awk makin naik nie"

awk tau  x sy sedeh tau awk ckp mcm tu..
sob sob sob.. ='(

tapi xpe la.. janji awk sayang sy lebih kan.. hihihih...
sayang! sayang! sayang! awk selalu! =)

nak kurus! ade sape-sape boleh bagi tips??
(sambil wt muke comel mate kedip-kedip)
ahakz!!!

ok la... dah malam.. nak layan karak pulak.. weee..
night u'ollz.. 
^.^

p/s:: mak --> "kalau kamu kurus mesti mengancam"
sy --> "wt muke malu-malu sambil kembangkan hidung" =D





jom makan ice-cream chocolate :)

2 orang suke kek coklat:

cik wiwiz said...

alaa awk.. kita terbalik lah :D hehe.. sy nak naik kan berat bdn sy nie.. hehe.. meh transfer cket berat tu kat sy :D

♥ cik farah ♥ said...

hahha.. jom2... kite open bluetod sesame jum.. baru la boleh kasi ckt lemak2 yg ad nie pd awk... hahah

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil