nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Sunday, June 26, 2011

CONTEST PHOTO COUPLE : 'WE ARE NOT PERFECT'


sesaper yang berminat click sini yea..


assalamualaikum..
ini kali ke 3 farah join contest untuk blog.. hihih.. saje je penuhkan ruang yang ade..
lagipun farah masih baru dalam dunia blogger.. 
permulaan yang baguskan.. =)

 2 minggu perkenalan kami..

--> detik perkenalan <--

6 bulan yang lepas,farah masih lagi frust sebab baru lepas clash.. rasa hati nie xnak bercinta langsung..
marah+kecewa+sakit hati semua ada,, sedih sangat-sangat..
tapi satu hari farah tertengok profile someone yang farah rasa tertarik nak kenal dengan dia..
kawan kepada member baik farah.. ada juga risik kat member tu. tanya sapa dia tu.. dah ada awek ke belom (ayat gatal) hahha.. tapi member cakap dia dah ade awek kowt. rase punah jugak harapan. so biar saje,xnak add.. majok! weee

xtahu la kenapa farah suka sangat tengok profile dia. rasa nak add tapi takot.. 
ah! x kesah la.. nak kawan je pun.. niat hati nak kenal-kenal gitu je.. hihih..
done! farah add dia jadi friend.. alhmdulillah dia approve jugak farah.. seronok woo...
tapi farah x mula im dulu. xkan perigi lak nak cari timba kan.. tibe-tibe dia tegur farah..
auuwwww... merah muka sy masa tu.. hihi.. so mula la perkenalan kami dari fesbuk..

lepas chat sekejap masing-masing mendiamkan diri. nak tegur tapi x berani. akhirnya dia yang tegur dulu..
OMG! seronoknya.. sembang punya sembang dia mintak no fon.
farah nie jenis payah nak bagi no kt orang. tapi tangan nie laju je bagi no pada dia..
malam tu terus dia call.. sejak dari tu,hubungan kami semakin rapat. x jumpa lagi tu.. dalam hati nak kawan saje.. hampir seminggu kami kenal tiba-tiba dia kata nak datang ipoh. ok,kami belajar tempat yang sama. dalam hati dah cuak.. adoi.. budak nie biar betul.. 

hari yang dinantikan.. dari pahang ke ipoh terus datang ambik farah.. wuwuwuuw... malu gile masa tu. 
farah diam seribu bahasa.. dia lak peramah gila.. dye ajak ke sane,ajak kesini farah memang xtahu nak kemane,tapi dia,ad saje tempat nak pergi. farah still lagi malu-malu. aduh.. rasa nak tumbuk je muka nie.. hihi

sy rasa dia sangat kachak waktu nie.. =)

farah senang sangat dengan dia.. before dia pergi kerja mst jumpa farah. balik kerja pun jumpa farah. xpernah ada istillah jemu dalam kamus hidup kami. 
semakin hari kami semakin rapat,sehinggalah pada 20 januari 2011 dia melamar farah untuk menjadi suri dihatinya.. siyes nangis masa tu.. sumpah x pernah nangis bila orang ajak couple..
ini kali pertama farah menitiskan air mata dihadapannya... rasa terharu. kerana dia sudi menerima kekurangan diri farah. 

hubungan kami seperti pasangan yang lain,ada pasang surutnya..
siyes farah cakap,banyak sangat dugaan dalam perhubungan kami. satu demi satu dugaan datang menimpa. farah masih ingat lagi kata-kata si dia
"awk,kita lalui bersamakan,kita kena tempuhi bersama"

cincin kami.. =)

dia sangat manja.. =)

kini hubungan kami suda mencecah selama 5 bulan 6 hari *semasa entry ini ditulis*
walaupun perbagai dugaan yang mendatang,farah tetap sayang dia..
semua dugaan ini hanya untuk menguji sejauh mana kasih sayang kami..
semoga perhubungan kami kekal selamanya.. insyAllah..

suke gambar nie..

p/s--> doakan kebahagian kami ye.. amin.. ^.^




jom makan ice-cream chocolate :)

2 orang suke kek coklat:

cik wiwiz said...

Alala suwet nya...<3 Dia kacak, awk cantik! Sesuai sgt.. Semoga hubungan berkekalan ye! Good Luck :D

♥ cik farah ♥ said...

aduh.. malunya yunk u ckp mcm tu.. maceh.. doakan kami ya.. =)

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil