nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Friday, June 17, 2011

lebah

ape hal lak minah nie nak citer pasal lebah kan..
bukan nak citer tapi betul..
waaaaaa!! pagi tadi kena senggat dengan lebah.. sakit woo...

mule-mule ingat mimpi jer.. sebab mase tu tengah buat tutoril blog farah nieyh.
nampak,sampai mimpi-mimpi buat tutorial nieyh kan. huhuhuh...
tetibe tangan rase macam pedih,sakit lak.. terasa macam ad bintat.
ok korank tahu ke bintat 2 ape? bukan mencarut ok... =)
bengkak la bintat tu.. huhuh..

bukak-bukak mate rase lenggan,perh! memang bengkak lak. ingat kena jarum..
tapi rasa lain macam.. kompem la kene senggat. sebab nampak mcm bengkak lain macam. apa lagi bukak lampu ambik jarum,ingat nak keluarkan bisa.. tapi xtaw la ade ke bisanya.
cucuk la guna jarum. 
PEDIH taw x!!!!
ahhahaha...

apa lagi operasi mengadu pulak
sy: "mak,tangan ika kene sengat dengan lebah"
mak:: "pegi sapu minyak cepat. yang warne merah tu"

done! dah sapu.. pedihnya.. rase kebas p0wn ad.. mandi tadi lagi la.. sakit..
sob.. sob.. sob...
sekarang still bengkak lagi..
huhuhuh... cepat la baik... sob3
T.T

p/s: ade ke lebah yang comel macam nie?.. =.="




jom makan ice-cream chocolate :)

3 orang suke kek coklat:

♥ cik farah ♥ said...

yeay!! =)

Zura Baizura said...

tutorial camne dear? teach me ;)

♥ cik farah ♥ said...

ader banner kt blog sy.. click situ je.. =)

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil