nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Wednesday, June 15, 2011

mengata orang je tau! =P

sekarang nie farah dah bertukar pada hobi yang baru... menulis blog@edit dan baca blog-blog yang farah rasa boleh menarik minat farah.. tapi dalam membaca blog orang lain. farah sendiri lupa nak update blog farah.. hahahah...

 facebook pulak dah jarang digunakan.. nak update status p0wn dah jadi malas. sebab xtaw nak tulis apa. kalau tulis jiwang-jiwang ada pulak yang mengata.. kan.. kan.. kan.. hehehe.. kalau ada on9 p0wn,fesbuk tu p0wn farah biarkan saje. x p0wn buat mod offline. malas nak balas chat im dr orang-orang yang x kenal.. nanti dikatakan sombong pulak.. ish! ramah salah x tego p0wn salah.. manusia-manusia...

cakap pasal status kat fesbuk nie,macam-macam status dah farah tulis. bila tengok balik bukan main gelak sorang-sorang macam orang gila... hhahah.. memang kelakar habis la.. ayat pulak macam budak-budak.. tambah lagi lepas putus cinta.. bukan main lagi ayat.. =P..
so dari situ farah belajar supaya jangan terlalu excited sangat nak tulis jiwang-jiwang..

baru-baru ini farah ada baca blog dari seorang blogger yang agak sweet pada pandangan farah pada mulanya. tapi bila dah lama-lama jadi menyampah pulak. bukan dia yang farah menyampah.. tapi perangai dye dalam fesbuk dia dengan blog dia.. kalau x silap farah masa dia couple dulu bukan main sayang-sayang. lepas clash kutuk bagai nak rak. pelik kan. kalu dulu dia la paling sayang. sekarang dia tu la rase macam nak tikam je depan-depan. ok farah pernah jugak lalu semua tu. tapi sorang jela. sebab alasan dia bagi lansung x munasabah. tapi this gurl sangat melampau sampai mengunakan kata-kata kesat dalam fesbuk dia. ok,fesbuk dia kan.. apsal farah lak nak sebok. kan3... tapi dia boleh fikir sendiri dia x malu ke tulis macam tu.

kebetulan baru-baru nie farah bukak fesbuk dia,and farah dapat tahu yang boiprend yang dia sayang sangat-sangat tu dh menghilangkan diri. ish3... farah rasa dia nie jenis panas baran la.. suka maki hamun orang. anak manja la katakan. sape boleh tahan. tapi xpe la.. itu kisah hidup dia. kisah hidup kita pulak,kita x tahu kan.. buat apa kita nak sebok-sebok hal orang kan.. =)
maaf jika ada keterlanjuran kata farah yang x sedap dibaca..

jom makan ice-cream chocolate :)

2 orang suke kek coklat:

hafrizzul hafiz said...

hh usya blog ni...
thx sudi follow...
dan kalau tak keberatan..
hh invite farra join segmen hh..
ajak la kawan2 skali kalau x keberatan

♥ cik farah ♥ said...

orait!! =)
maceh sudi tgk blog yg merepek meraban neyh.. hahha.. maklum la baru nak mule..
wink wink wink.. =D

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil