nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Thursday, October 6, 2011

kisah benar

Bf : Kita main satu game nak tak ?
Gf : Game apa ?
Bf : Mcam ni , esok awak tak paya contact saya . Mksudnya tak paya text call or apa apa yng 

berkaitan lah . Saya pun buat mcam tuu dkat awak okay ? Kita tgok spea menang .
Gf : Okay !

Esoknya , si Gf terpksa lah than rindu dkat Bf . Mengenangkan yng ni satu permintaan , si Gf 

cuba kuatkan hati .

Keesokkan harinya , si Gf call si Bf . Tapi tak dijwab . So si Gf pegi dkat ruma Bf dia . Di luar 

ruma ,rmai orng . Dia mula rasa pelik then trus msok ke ruma . Sekujur tubuh terbaring 

kaku di tnga ruma . Dan tubuh tuu adalah jasad si Bf yng dah meninggal . Mak si Bf pun 

bagi surat dkat GF .
Surat yng bertulis :

Sayang , smlam awak dpat hdup sehari tnpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dpat hdup bhagia tnpa saya . Love you . . .


sayang,kalau awak baca kisah ini.
sy nak awak tahu yang sy sangat sayagkan awk..
awk kekuatan sy selain keluarga sy.
jangan pernah tinggalkan sy..

kisah benar yang berlaku minggu lepas..

jom makan ice-cream chocolate :)

8 orang suke kek coklat:

jeBateja said...

hah...kisah benar...rasa seram pun ada...sedih pun ada.....pehhhh

Cytah Lovicry said...

terharu jugak baca nie..

♥ cik_farah ♥ said...

@jeBateja

tu la.. ermm.. kalau jadi mcm nie pd kite.. xtau la.. wallahualam...

♥ cik_farah ♥ said...

@Cytah Lovicry

sedeh kan yunk..
sob sob sob...
akak nangis2 baca... :(

ejulz said...

ade gak terbaca kisah ni kat fb tp xtau pulak kisah benar..

sis92 said...

sparkling2 mata kita taw..huhu
jom join bloglist :)

♥ cik_farah ♥ said...

@ejulz

citer nie memang dpt kt fb pon..
kwn kepada kwn sy yg punyer citer.. dye ada barah otak.. sedeh sgt2.. :(

♥ cik_farah ♥ said...

@sis92

sedehkan?
heheh... jom.. :)

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil