nuff

auuwww.. awak comel la sebab follow sy.. :)

♡ usia chocolate-tubbies.blogspot.com ♡

Daisypath Anniversary tickers
hel0o guys! thanks ok sebab view blog farah nieyh.. entry didalam blog nie 100% kerja tangan saya sebagai penghulu blog ok! .. ^.^.. hopefully korang enjoy dengan cerita farah.. thanks again ya.. muah 1x! =D

Saturday, October 29, 2011

29/10/2011 : 1:59:40pm

assalamualaikum,selamat tengah hari..
dah lama x update kan. mesti boring balik-balik tengok post yang lama. disebabkan kesibukkan yang melanda so masa nak update tu terbatas. maaf ye. :)

actually takde cerita baru pun. pasal motoGP tu? korang sendiri pon tau kan ape jadi. DIBATALKAN! tempat tu sekarang dorang letak bunga untuk beri penghormatan pada mendiang Marco simonceili *betul ke eja nie? xkesah la kan. janji ada bunyi. hehehehe. 

gambar? ade,memang ade. tapi x banyak la. sebab farah x duduk kt litar. dok kt paddock je. kt marque. jadi comm centre. dah la nak keluar pon x boleh. nak pegi tandas pon kena bebel dengan abg tu. haish! dorg gurau sebenarnye! tp rimas la. grrrrr!

oh! ade citer,farah on DIET sekrang! hahaha. gilak! baru 3 minggu. kalau ade rezeki boleh la turun. InsyAllah. doakan la ea supaya farah berjaya. tu je ceritanya. hehehehe

p/s-> asal ayat aq skema nie? grrrrrrrrr! :p

jom makan ice-cream chocolate :)

1 orang suke kek coklat:

Aries said...

saya suka makan biskut coklat =)

Copyright@Segala Yang Tercatat disini Merupakan Hak Milik Farah'AtiqahFadzil